De rem zit vast van een Ford

✓ 2 jaar garantie

✓ Vaste, eerlijke prijzen

✓ ABS-reparatie

De rem zit vast van uw Ford. Dat is een teken dat de ABS-pomp van uw wagen defect is. Ons autobedrijf staat klaar om u te helpen. Onze monteurs beschikken over grote deskundigheid bij het reviseren van allerlei problemen omtrent de ABS-pomp van uw Ford. Wij zorgen ervoor dat de rem van uw Ford niet langer vast zit.

De mogelijke oorzaken wanneer de rem vast zit bij een Ford

Zit de rem of remklauw van uw Ford vast? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Wij kunnen de ABS-pomp van uw Ford voordelig voor u repareren. Zo wordt het probleem van uw geblokkeerde rem opgelost, zonder dat u dure nieuwe onderdelen moet kopen. De monteurs van ABS-Stuurapparaten kunnen meerdere problemen aan auto-elektronica voordelig voor u oplossen. Bekijk ook de mogelijkheden voor een reparatie van de kilometerteller voor auto’s van Ford.

Heeft u een reparatie nodig?

Maak nu een afspraak voor de diagnose van uw auto

Trekt uw auto naar een kant bij het remmen? Dan zit mogelijk de rem van uw Ford vast. Plan nu een afspraak bij de auto-elektronica specialist uit Beverwijk voor de reparatie van de pomp. Onze monteurs verhelpen het probleem snel. Heeft u verdere vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze? Bel ons via +31 687 120 809 of stuur een e-mail naar info@absstuurapparaten.nl.

Vul het contact formulier hier in


    Voer volgende code in captcha

    Heeft u nog meer vragen?