De rem zit vast van een Ford

✓ Tot 5 jaar garantie

✓ Vaste, eerlijke prijzen

✓ ABS-reconstructie

De rem zit vast is een teken dat de remblokken van uw Ford geblokkeerd zijn. Ons autobedrijf kan u zeker helpen. Onze monteurs beschikken over grote deskundigheid bij het vaststellen en reviseren van allerlei problemen omtrent de remmen van uw auto.

De mogelijke oorzaken wanneer de rem vast zit bij een Ford

Zit de rem van uw Ford vast? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Er kan zich vuil opgehoopt hebben tussen de remblokken, waardoor de remmen niet juist in en uit kunnen schuiven. Hierdoor blijven ze vastzitten. Onze monteurs kunnen uw remblokken reinigen en, indien nodig, vervangen. Een andere mogelijke oorzaak is een versleten remslang. Wanneer een remslang niet meer naar behoren werkt, dan kan de remvloeistof niet meer van de remmen naar de cilinders vloeien. Dit veroorzaakt dat de rem blijft hangen en vast komt te zitten. Eén teken dat uw rem blijft hangen is dat uw auto overdreven naar een kant gaat wanneer u krachtig remt. De monteurs van ABS-Stuurapparaten kunnen een uitgebreide diagnose stellen en zo het probleem voordelig voor u oplossen. Bekijk ook onze reparatie van de kilometerteller voor auto’s van Ford.

Heeft u een reparatie nodig?

Easytronic Opel

Maak nu een afspraak voor de diagnose van uw auto

Trekt uw auto naar een kant bij het remmen? Dan zit mogelijk de rem van uw Ford vast. Plan nu een afspraak bij ons bedrijf in Beverwijk voor een uitgebreide diagnose. Uiteraard kunnen onze monteurs uw problemen binnen een kort tijdsbestek verhelpen. Heeft u verdere vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op per telefoon via +31 687 120 809 of per e-mail op info@absstuurapparaten.nl.

Vul het contact formulier hier in


    Voer volgende code in captcha

    Heeft u nog meer vragen?