Reparatie van de kilometerteller van Ford Focus

✓ Tot 5 jaar garantie

✓ Vaste, eerlijke prijzen

✓ ABS-reconstructie

Heeft u een reparatie van de kilometerteller nodig voor uw Ford Focus? ABS-Stuurapparaten in Beverwijk biedt diverse reparatiewerkzaamheden voor uw auto. Het bijhouden van de kilometerstand is natuurlijk een essentieel onderdeel, omdat dit vaak een indicatie is wanneer uw auto toe is aan de volgende onderhoudsbeurt. Daarnaast heeft dit invloed op de verkoopwaarde van uw auto.

Reparatie van de kilometerteller en correctie van een Ford Focus

Ons bedrijf in Beverwijk heeft ervaring met diverse soorten autoproblemen en reparaties, zo ook met de kilometerteller van de Ford Focus. Problemen met de kilometerteller kunnen onder andere veroorzaakt worden door pixeluitval in de teller, een snelheidsmeter die niet correct meet of een storing in de software van de kilometerteller. Heeft u recentelijk een reparatie van de kilometerteller uit laten voeren bij uw Ford Focus en klopt de kilometerstand niet? Dan kan het zijn dat de nieuwe onderdelen en software niet goed met elkaar communiceren. Het is hierom mogelijk om een kilometerstandrevisie uit te voeren, echter moet hier altijd een officiële melding van laten maken in de documenten van uw auto. Bekijk onze oplossingen als de rem vastzit van uw Ford. Of wellicht bent u benieuwd naar de kosten voor een ABS-pomprevisie?

Heeft u een reparatie nodig?

Easytronic Opel

Plan nu uw reparatie

Wilt u een reparatie van de kilometerteller bij uw Ford Focus laten uitvoeren? Neem dan contact op met ons bedrijf. Het is bij ons mogelijk om telefonisch uw afspraak in te plannen via +31 687 120 809 of stuur een e-mail naar info@absstuurapparatuur.nl. De herstelwerkzaamheden voor een kilometerteller revisie duren één tot twee werkdagen, uiteraard zullen onze monteurs bij het inplannen van uw afspraak u een definitieve tijdsindicatie geven.

Vul het contact formulier hier in


    Voer volgende code in captcha

    Heeft u nog meer vragen?