Storing in uw ABS-systeem

✓ Tot 5 jaar garantie

✓ Vaste, eerlijke prijzen

✓ ABS-revisie

Heeft u een storing aan uw ABS-systeem? Rijd dan niet te lang door. Het ABS-systeem, of antiblokkeersysteem, zorgt ervoor dat de wielen van uw auto niet blokkeren wanneer u een noodstop maakt. Dit houdt uw auto bestuurbaar en voorkomt ongelukken en verdere schade aan uw auto. Bij ABS-Stuurapparaten in Beverwijk helpen wij u als u een storing hebt aan uw ABS-systeem.

Bij een storing aan het ABS-systeem bezoekt u onze experts

Er is helaas niet veel wat u zelf kunt doen wanneer u een storing heeft aan het ABS-systeem. Daarom brengt u het beste een bezoek aan een garagebedrijf met ervaren monteurs. ABS-Stuurapparaten is zo’n garage. Meestaal herkent u een fout in het ABS aan de melding op de display van uw wagen. Wij zorgen voor de reparatie van uw ABS-pomp. Zorg dat u veilig bent in het verkeer en laat deze storing oplossen.

Heeft u een reparatie nodig?

Breng uw auto naar onze garage

Uw auto is bij onze monteurs in goede handen. Bij onze garage wordt uw ABS van uw Opel Corsa of ander type auto snel gerepareerd zodat u weer de weg op kunt. Wij begrijpen immers dat het erg vervelend is om geen auto tot uw beschikking te hebben. Voor een afspraak belt u naar +31 687 120 809, of stuurt u een e-mail naar info@abstuurapparaten.nl.

Vul het contact formulier hier in


    Voer volgende code in captcha

    Heeft u nog meer vragen?