Rijd niet door bij een storing in uw ABS-systeem

✓ Tot 5 jaar garantie

✓ Vaste, eerlijke prijzen

✓ ABS-revisie

Heeft u een storing in uw ABS-systeem? Rijd dan niet te lang door. Het ABS-systeem, of antiblokkeersysteem, zorgt ervoor dat de wielen van uw auto niet blokkeren wanneer u een noodstop maakt. Dit houdt uw auto bestuurbaar en voorkomt ongelukken en verdere schade aan uw auto. Bij ABS-Stuurapparaten uit Beverwijk helpen wij u als u een storing hebt aan uw ABS-systeem.

Bij een storing aan het ABS-systeem bezoekt u onze experts

Er is helaas niet veel wat u zelf kunt doen wanneer u een storing heeft aan het ABS-systeem. Daarom brengt u het beste een bezoek aan een garagebedrijf met ervaren monteurs. ABS-Stuurapparaten uit Beverwijk is zo’n garage. Meestaal herkent u een fout in het ABS aan de melding op de display van uw wagen. Wij zorgen voor de reparatie van uw ABS-pomp. Zorg dat u veilig bent in het verkeer en laat deze storing oplossen.

Heeft u een reparatie nodig?

Breng uw auto naar onze garage

Uw auto is bij de monteurs van ABS-Stuurapparaten uit Beverwijk in goede handen. Bij onze garage wordt uw ABS snel gerepareerd zodat u weer de weg op kunt. Wij begrijpen immers dat het erg vervelend is om geen auto tot uw beschikking te hebben. Voor een afspraak belt u naar +31 687 120 809, of stuurt u een e-mail naar info@abstuurapparaten.nl.

Vul het contact formulier hier in


    Voer volgende code in captcha

    Heeft u nog meer vragen?