Een remklauw die blijft hangen

✓ 2 jaar garantie

✓ Vaste, eerlijke prijzen

✓ DSG-revisie

Heeft u last van een remklauw dit blijft hangen? Dit kan komen door een defecte ABS-pomp. ABS-Stuurapparaten in Beverwijk helpt u bij het oplossen van dit probleem door de pomp te reviseren. Een remklauw dit blijft hangen komt zowel voor bij de auto als bij de motor. Sommige automerken, zoals Ford en Opel, hebben dit probleem vaker. Door tijdig uw auto te laten controleren, voorkomt u veel ellende als er sprake is van dit probleem.

Wat kunt u doen als de remklauw blijft hangen?

Wanneer een remklauw blijft hangen, komt dit vaak doordat er wat mis is met de ABS-pomp. Zo kan het zijn dat er te weinig remvloeistof in het mechanisme zit of dat er een storing in het ABS-systeem zit. Als auto-elektronicaspecialist zijn wij dagelijks bezig met de reviseren van auto-onderdelen. Dit is namelijk goedkoper dan, bijvoorbeeld, het vervangen van een ABS-pomp. Door ons in te schakelen kunt u flink wat geld besparen. Echter kunt u door een aantal kleine veranderingen er ook voor zorgen dat u dit soort problemen niet snel voorkomen, zoals:

  • Het vermijden van een agressieve rijstijl;
  • Het regelmatig reinigen en insmeren van de remmen;
  • Het tijdig vervangen van remvloeistof.

Heeft u een reparatie nodig?

Raadpleeg een specialist zodra u problemen heeft met remmen

Op het moment dat de remklauw van uw auto blijft hangen, bestaat er een kans dat u niet kunt remmen zoals u graag wilt. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Daarnaast bestaat er een kans dat uw wielen blokkeren. Om dit soort situaties te voorkomen, raden wij u aan om tijdig een afspraak met ons bedrijf te maken. Bel hiervoor naar +31 (0)6 687 120 809 of stuur een e-mail naar info@absstuurapparaten.nl.

Vul het contact formulier hier in


    Voer volgende code in captcha

    Heeft u nog meer vragen?